Job 20 van 22


Report this listing

Solliciteren



Verantwoordelijke Levels Foodbar | Brugge en Oostende


Functie

Een hart voor de horeca?

Goesting om een trekkersrol te vervullen?
Staat de beleving van de klant bij jou op nummer 1?
Dan is deze functie voor jou!

‘Levels’ is een vaste waarde binnen onze organisatie, gevestigd in onze opleidingslocaties Brugge, Kortrijk, Oostende en Roeselare. Klanten, docenten en collega’s kunnen er genieten van een drankje en hapje in een aangename setting en kunnen rekenen op een vriendelijke en klantgerichte service. Voor Levels in Brugge en Oostende zijn we op zoek naar een meewerkende horecaverantwoordelijke.

Je functie

Het is jouw uitdaging om Levels in Brugge op een enthousiaste, ondernemende en professionele manier te runnen als was het jouw eigen zaak. Je brengt frisse ideeën aan om Levels nog verder uit te bouwen!

Als verantwoordelijke stuur je jouw team aan. Je maakt de wekelijkse personeelsplanning op voor Brugge en Oostende. Je bouwt (pro-)actief en klein netwerk van flexi-medewerkers en extra’s uit. Jouw enthousiasme en professionalisme zorgt voor een positieve ontwikkeling binnen het team. Je werkt dagelijks mee in Brugge. Je zorgt voor een goede werking van de bar en staat samen met het team garant voor een uitstekende service en beleving voor onze klanten.

Je bent voor Brugge en Oostende het eerste aanspreekpunt voor catering-klanten en leveranciers.

Je behandelt en coördineert de cateringaanvragen voor ontvangst bij trainingen, events, personeelsaangelegenheden, infodagen, … (occasioneel ook op locatie).

Je volgt voor Brugge en Oostende de voorraad op. Je plaatst tijdig de nodige bestellingen, zowel voor de dranken als voor ons food-aanbod.

Je zorgt voor een goede voorbereiding van ons food-aanbod en werkt hier ook zelf aan mee.

Bij afwezigheid van de economaatsverantwoordelijke neem je goederen in ontvangst voor onze voedingsateliers en occasioneel help je de nodige grondstoffen klaar zetten.

Je verwerkt de inkomsten van Levels Brugge en Oostende. Je controleert leveringen en duidt facturen.

Samen met de collega’s van Kortrijk en Roeselare zoek je naar opportuniteiten om de Levels verder uit te bouwen. Je formuleert suggesties om de werkmethodes te verfijnen, het stockbeheer en het aanbod te optimaliseren, en ‘food waste’ en verliezen te vermijden. Het zichtbaarder en toegankelijker maken van Levels voor interne en externe klanten zijn een permanent aandachtspunt. Je voert de acties mee uit, coacht het team, stuurt bij en evalueert. Je rapporteert aan de regiomanager en de stuurgroep van de VZW Levels.

Levels is geopend van maandagmorgen tot en met zaterdagnamiddag (niet op vrijdagavond). Wekelijks werk je 2 à 3 avonden mee aan de bar, waarvan minstens 1 avond tot 23u. Bij occasionele evenementen (infodag, uitreikingen, ...) ben je als verantwoordelijke steeds aanwezig. Tijdens de avondshiften en op zaterdag ben je, net als jouw team, soms medeverantwoordelijk voor het afsluiten van de gebouwen.

Jouw profiel

Wie ben je?

  • Je hebt enkele jaren horeca-ervaring en kennis van HACCP.
  • Je bent enthousiast, leergierig en hebt een open karakter.
  • Je bent sterk in administratie, organisatie en een vlotte gebruiker van MS office.
  • Je hebt graag dat de rekeningen kloppen
  • Je bent flexibel, zoel naar werk als uurrooster toe.
  • Je bent bereid je bij te scholen (wetgeving, informatica, werkmethodes, voedselveiligheid,…)..
  • Je woont in regio Brugge.
  • Je bent tijdens de openingsuren van Levels telefonisch bereikbaar.

Je kan je identificeren met onze bedrijfswaarden: samenwerken, ondernemingszin, resultaatgerichtheid, innovatie/creativiteit en klantgerichtheid.

  • De voorraad opvolgen, tekorten vaststellen
    Bestellingen plaatsen
  • De ruimtes en de bar inrichten en opnieuw op orde zetten
  • De glazen afwassen
  • De tafels, toog afruimen
    De bar- en zaaluitrusting onderhouden en schoonmaken
  • De goederen ontvangen en ze opbergen (biervaten, flessenrekken, ...)
  • De activiteiten van het personeel controleren
  • De kassa bij het begin van de werkdag controleren
    De kassa-inhoud bij sluiting tellen
  • Personeel aanwerven en ze de richtlijnen van de organisatie aanleren
  • De dranken klaarmaken en aan de toog, in de zaal, op het terras aan de klant serveren
  • De klant ontvangen en de bestelling van dranken opnemen
  • De activiteiten van een team coördineren
  • Een organisatie boekhoudkundig en administratief beheren
  • De betaling voor de consumpties innen

Aanbod

Je komt terecht in een moderne en professionele werkomgeving waar er ruimte is voor initiatief en zelfontplooiing. Door middel van een gefaseerd leertraject, interne training en coaching leer je alle facetten kennen van de job.

Als verantwoordelijke in de horeca hoef je bij ons slechts uitzonderlijk bij events in het weekend te werken. Ook tijdens alle schoolvakanties draaien we op een laag pitje.

Je krijgt je bureau in campus Brugge (Spoorwegstraat 14). We bieden je een contract van onbepaalde duur aan. Je kan rekenen op een marktconform loonpakket aangevuld met extralegale voordelen.

Solliciteren

Ruth De Rammelaere
050 40 30 60
HR@syntrawest.be

Solliciteren